Verduurzamen nu nog eenvoudiger met De Hypotheker Ede en Alles op Groen

Ede, 29 okt. 2020  

Het is vanaf vandaag in Ede en omstreken nog eenvoudiger om uw woning te verduurzamen met zonnepanelen of een warmtepomp. Door een nauwe samenwerking tussen De Hypotheker Ede en Alles op Groen kunt u op één centrale plek ontdekken welke mogelijkheden er zijn om uw woning te verduurzamen.

“In deze regio is het verduurzamen van je woning een veel besproken onderwerp. Dat merken wij aan het toenemende aantal klanten dat bij ons langskomt met vragen over duurzame investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp.”, vertelt Arnold Swart, mede-eigenaar van De Hypotheker Ede. “We helpen uiteraard graag bij alle financieringsmogelijkheden vanuit een hypotheek. Maar zodra het technisch wordt, kunnen wij de klant niet goed verder helpen. Gelukkig kunnen we deze klanten nu voorstellen aan Alles op Groen.“

Samen verduurzamen gemakkelijk maken

“Alles op Groen wil verduurzamen zo gemakkelijk mogelijk maken.”, zegt Wilco van der Kaaij, mede-eigenaar van Alles op Groen. “We geloven namelijk dat meer mensen verduurzamen als het simpel is, én als het geld oplevert. Wij kunnen een technisch verhaal op een simpele manier vertellen. Door de samenwerking met De Hypotheker Ede kunnen we de klant nu ook de mogelijkheden tot financiering via de hypotheek laten zien. Zo vullen we elkaar perfect aan. Dat maakt het voor de consument nog eenvoudiger om te verduurzamen!

Een vrijblijvend adviesgesprek

Bij De Hypotheker Ede kunt u, naast de gebruikelijke hypotheekadviezen, een vrijblijvend gesprek aanvragen voor een advies over de verduurzaming van uw woning. Tijdens zo’n adviesgesprek kijkt u samen met de adviseur naar de mogelijkheden om te verduurzamen op en rond uw huidige woning of de woning die u wilt aankopen. De adviseur berekent bijvoorbeeld hoeveel stroom u naar verwachting zult opwekken met zonnepanelen. Zo weet u direct wat het oplevert en wat het zal gaan kosten.

Over Alles op Groen

Alles op Groen wil een zo groot mogelijk impact hebben op de verduurzaming van deze regio. Over de jaren hebben we gemerkt dat steeds meer mensen verduurzamen als het simpel is, én als het geld oplevert. Wij maken verduurzamen zo eenvoudig mogelijk, zodat niet u meer in de weg staat om te kiezen voor een duurzamer leven. U merkt dat aan ons eerlijke advies, de hoogwaardige producten die we aanbieden, onze vlotte installaties en persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Benieuwd wat andere klanten zeggen over Alles op Groen? Kijk dan op www.allesopgroen.nl/reviews