Gratis advies bij u thuis

1.000+ installaties regio Ede

Eerlijke & begrijpelijke uitleg

Eigen kenniscentrum (tip)

Reviews

9.1
8

Prima, goed advies gekregen

Alles gegaan zoals afgesproken. Bij vragen kreeg ik altijd een passend antwoord. Zeer tevreden klant.
Zou je ons aanbevelen Ja
W Breugem - Barneveld
8

Super tevreden

Alles is netjes verlopen vanaf de aanschaf tot aan het plaatsen van de panelen keurig netjes gewerkt het is gegaan zo als beloofd door Johan
Zou je ons aanbevelen Ja
Teus van beek - Putten
9

Snel en duidelijk

Prettige en vlotte communicatie. Na akkoord op de offerte werden de panelen in mum van tijd op het dak gelegd.
Zou je ons aanbevelen Ja
Kirsten - Ede
9

De installatie was in een ochtend gereed, netjes gedaan en aardige mensen

Zonnepanelen installeren in corona-tijd is wat ingewikkelder maar met afstand houden (al lukt dat niet altijd helemaal op de 1,5 meter) ging dat goed. De electra-kabel van boven (dak) naar de groepenkast beneden kon mooi worden weggewerkt en de panelen liggen er netjes op. De app op de telefoon werkt goed dus we konden gelijk zien hoeveel stroom we opwekten. De eerste dagen scheen de zon lekker dus we produceerden gelijk maximaal! Een paar dagen later kregen we een link voor de BTW-teruggave. Die afhandelen ging ook goed. Nu hoeven we hopelijk niet te lang te wachten tot het geld er [...]
Zou je ons aanbevelen Ja
Eelco - Ede
8

Positief

Duidelijke voorlichting, goede afspraken, goed uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen Ja
Cees - Ede
10

Benadering straalt persoonlijk gerichte aandacht uit en concentratie op het belang van ons als klant

Aandacht volledig, en kennis van zaken.
Zou je ons aanbevelen Ja
Jan - Elst
10

Informatie was helder, duidelijk en klopte

Informatie en stappen die je moet volgen zijn duidelijk en kloppen bij elke stap. Je weet precies waar je aan toe bent. Uitvoering is ook keurig verlopen. Wij zijn blij met onze panelen. En blij dat wij gekozen hebben voor alles op groen. Vriendelijke medewerkers en uitvoerend personeel werkt keurig.
Zou je ons aanbevelen Ja
Reina - Ede
9

Goede service en alles snel gerealiseerd

Prettig offerte gesprek gehad en daarna goed en snel geholpen. Zonnepanelen zijn binnen een paar weken geplaatst en de monteurs gingen vlot en netjes te werk. Binnen een paar uur zaten de panelen op het dak en het ziet er netjes uit.
Zou je ons aanbevelen Ja
Fré - ELST GLD
9

Goede uitleg, condities en installatie!

De uitleg was goed. Ook de verdere contacten over wat wij voor ogen hadden, was ok. De installatie werd vlot en vakkundig uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen Ja
Jacob - Putten
9

Alles top geregeld, snelle en goede installatie

Goed persoonlijk advies, meerdere opties bekeken. Installatie prima uitgevoerd, alles netjes geveegd en schoon achtergelaten.
Zou je ons aanbevelen Ja
Tiemo - Ede
9

Competent

Prima overleg voorafgaand aan de plaatsing naar aanleiding van de duidelijke offerte. Vervolgens is het werk uitgevoerd door twee enthousiaste installateurs. Met andere woorden: wij zijn zeer tevreden over "Alles op Groen"!
Zou je ons aanbevelen Ja
Jos - Elst
10

Volledig ontzorgd over op zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen zonder dat je er erg in hebt, snel, netjes en goed.
Zou je ons aanbevelen Ja
Kees - Oosterbeek
9

Prettig en duidelijk advies.

Denkt mee met de klant
Zou je ons aanbevelen Ja
Sietske - Ede
10

Prima!

Ik kan alleen maar positief zijn. Heel geduldige en uitgebreide informatie gehad. Ik ben goed bij de hand genomen, dat wilde ik ook. Ik heb vertrouwd en dat was in goede handen.
Zou je ons aanbevelen Ja
Frank - Arnhem
10

Alles prima geregeld!

Tijdens het hele traject van offerte tot levering heel prettig contact gehad met de medewerkers van Alles op Groen en ook goed en terzake kundige geinformeerd. Ook meer dan tevreden over de installatie door New Solar, harde werkers die onverstoorbaar doorpakken en van wanten weten. Kortom combinatie Alles op Groen en New Solar wordt door ons van harte aanbevolen. Alleen jammer dat de 5% extra projectkorting niet kon worden gehaald😀
Zou je ons aanbevelen Ja
Erik - Ede
10

Erg tevreden.

Vriendelijk, duidelijk, netjes gewerkt en alles doet het naar behoren.
Zou je ons aanbevelen Ja
Sven - Ede
10

Prettig en snel handelen zonder de klant onder druk te zetten.

Door persoonlijk klant te benaderen hebben wij een adviseur van Alles op Groen langs laten komen. De adviseur heeft de situatie bij ons bekeken en gezamenlijk kwamen wij tot de conclusie dat wij 12 zonnepanelen met 12 micro- omvormers konden laten monteren op ons huis en carport. Aangezien wij een huis hebben zonder kruipruimte moest de installateur er wel voor zorgen dat de aansluiting in onze meterkast in orde kwam zonder boren of breken en dat is gelukt. De installateur heeft ook de bedrading Kerrigan netjes niet zichtbaar voor derden weggewerkt. Wij zijn zeer tevreden over Alles op Groen en [...]
Zou je ons aanbevelen Ja
Henni - Ede
10

Het is allemaal goed gegaan

De plaatsing is goed gegaan, en de contacten waren ook goed.
Zou je ons aanbevelen Ja
Piet - Elst
10

Zeer goede service en netjes geplaatst

Deskundig advies en er wordt met je meegedacht. Er wordt goed uitgelegd hoe de aanvraag verloopt en hoe de formulieren afgehandeld moeten worden. Het plaatsen was binnen een ochtend zeer vakkundig gedaan.
Zou je ons aanbevelen Ja
Eus - Ede
10

Professionele aanpak.

Communicatie 1 op 1 en per mail is uitstekend. De Monteur(s) zeer professioneel en snel met het plaatsen van de panelen. M.n. de creatieve oplossing naar de meterkast. Deze gaat met een aparte groep op zolder en de bestaande kabel van de wasdroger (die ook een eigen groep heeft in de meterkast) naar de meterkast. Hierdoor werd voorkomen om een kabel langs de regenpijp en onder het huis door naar de meterkast te leggen. TOP!
Zou je ons aanbevelen Ja
E.B. van Huizen - Veenendaal