Reviews2018-11-13T16:44:08+00:00

Gratis advies bij u thuis

Al 500+ installaties regio Ede

Eerlijke & begrijpelijke uitleg

Samen duurzaam besparen

Reviews

Vele mooie reviews. Het geeft ons nieuwe energie en motivatie om onze klanten blij te blijven maken. Je vind Alles op Groen reviews op Facebook en Google.

Alles op Groen
4.6
powered by Facebook
Bart Van Veldhuizen
Bart Van Veldhuizen
2018-12-13T11:14:13+0000
Goede ervaring met Alles op groen. Van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie en administratieve verwerking. Keurig geregeld en helder gecommuniceerd!
Jaap Mons
Jaap Mons
2018-11-22T19:40:24+0000
Zonnepanelen van Alles op Groen? DOEN
Rense Pijpers
Rense Pijpers
2018-09-07T09:05:08+0000
Alles is prima verlopen, van eerste afspraak tot plaatsing van de zonnepanelen. Allemaal bijzonder vriendelijke mensen, snel reactie op mailtjes etc. Ook de plaatsing van de panelen tot tevredenheid, vriendelijke medewerkers en zeer netjes gewerkt. Kan Alles op Groen zeker aanbevelen.
Pieter van der Kaaij
Pieter van der Kaaij
2018-08-30T17:17:42+0000
Advies, offerte, afspraak voor plaatsen en het plaatsen zelf zijn allemaal zonder problemen verlopen. Alle instanties zijn ingelicht door Alles op groen. Zelfs het terugvragen van BTW wordt via Alles op groen geregeld. Klasse! Oh ja, het werkt, we hebben de eerste kilowatturen binnen! ­čśü­čĹŹ
Tom Kuipers
Tom Kuipers
2018-08-16T12:08:27+0000
Goede en complete voorlichting, die netjes schriftelijk worden bevestigd. Installatie van de panelen snel en netjes gedaan, exact op de afgesproken datum/tijd. Aanvraag BTW-aanmelding en teruggave keurig geregeld. Ga zo door!
Peter En Gerda van Bellen
Peter En Gerda van Bellen
2018-08-16T11:06:43+0000
Maarten heeft e.e.a. duidelijk uitgelegd. Er zijn meerdere opties besproken en dat ging allemaal vlot en was zeer duidelijk. Ook de installatie ging prima, snel en vakkundig! De panelen liggen nu ruim een maand en we zijn zeer tevreden!
Henk Jansen
Henk Jansen
2018-07-15T19:33:48+0000
Ik had lang mijn bedenkingen tegen zonnepanelen. Echter na de duidelijke uitleg van Maarten Versteeg ben ik overstag gedaan. Daar komt nog bij dat ook iemand uit mijn directe omgeving dezelfde positieve ervaring had. Ook de nazorg wordt optimaal bewaakt. Tot op heden dus geen seconde spijt van de genomen beslissing. Henk Jansen Veenendaal
Fred Van de Biezen
Fred Van de Biezen
2018-07-07T17:08:29+0000
Via een actie van de gemeente voor zonnepanelen, in contact gekomen met Alles Op Groen. De contact persoon die bij mij thuis is geweest is Ruben, deze heeft een heldere uitleg geven over de in en outs van zonnepanelen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren dit persoonlijke contact! Nu zijn er inmiddels 16 panelen geplaatst en doen het perfect. Dus Alles Op Groen van harte aanbevolen!!!
Bernard van Veen
Bernard van Veen
2018-07-05T18:47:00+0000
Goed en duidelijk verhaal, installatie netjes gedaan ook in overleg daar de planning waar te plaatsen niet altijd kon Top! Echter after-sales is minder, ook op de facebook pagina geplaatst. Hadden een eerdere reactie verwacht, maar ik was misschien te vroeg, kreeg net een e-mail om op de pagina te reageren
Willianne van Beek
Willianne van Beek
2018-06-13T08:18:58+0000
Goed advies en snel geplaatst. Wij worden nu extra blij van de zon!
Jan Willem Bruil
Jan Willem Bruil
2018-05-24T06:54:24+0000
Vriendelijk, to the point en keurig verzorgd! Ter plekke op de dag van installatie zelfs nog wijzigingen mogelijk.
Nils van Velsen
Nils van Velsen
2018-05-23T20:53:49+0000
16 panelen laten plaatsen vorige week, met 4 man professioneel uitgevoerd. inmiddels de Enlighten Manager geïnstalleerd, leuk om te zien dat het werkt.
Sander Termeulen
Sander Termeulen
2018-05-18T05:55:13+0000
We hebben duidelijk en uitgebreid advies gehad, Geert Jan was bij ons thuis langs geweest en kon alle vragen beantwoorden. We hebben 8 panelen op het dak laten leggen, en er nu al veel profijt van. Het systeem werkt uitstekend. Ze hebben ook onze oude zonnepanelen verwijderd en nieuwe dakpannen op die plek gelegd, daar hebben ze ook ervaring mee dat scheelt. Kortom, een goeie keuze en top werk!
Ab de Vos
Ab de Vos
2018-04-20T16:28:01+0000
Na een grondige analyse van diverse leveranciers bij Alles Op Groen uitgekomen. Top advies en goede kundige installateurs. Nu op naar veel zon´┐Ż
Yvonne Blankespoor-Moespot
Yvonne Blankespoor-Moespot
2018-04-15T17:06:37+0000
Louis Laan
Louis Laan
2018-04-07T09:46:23+0000
Vanaf het begin een goed gevoel bij Alles op groen, ook handig dat ze lekker dichtbij zitten, geode offerte, geen poepas, en de installatie was binnen een dag geregeld, nu nog de warmte pomp en we zijn klaar voor de toekomst
Joop van Herpt
Joop van Herpt
2018-04-06T10:58:44+0000
Wim Van Hierden
Wim Van Hierden
2018-04-06T10:44:15+0000
Alles netjes en correct gedaan, goede uitleg
Ditty Koetsier
Ditty Koetsier
2018-04-01T09:33:57+0000
Mieke van den Bosch
Mieke van den Bosch
2018-03-21T20:29:29+0000
Wij kwamen aan Alles op Groen door een huis-aan huis-verkoper. Alles is rustig en deskundig uitgelegd door professionele en vriendelijke mannen. Al na een paar weken zijn de panelen geplaatst door een stel heel gezellige en vakbekwame installateurs. We wáren al blij als de zon scheen, maar dat is nu nog meer geworden!!! Wij raden Alles op Groen zeker aan anderen aan!
Piet En Nel Versteegt
Piet En Nel Versteegt
2018-03-14T16:05:56+0000
We hadden wel een handvol offertes opgevraagd en kwamen uit bij Alles Op Groen in Ede. Van meet af aan een vriendelijk contact. Goede ondersteuning in een duurzaamheidswereld waar wij geen ervaring mee hadden. Maar nu wel...! De zonnepanelen werden in ├ę├ęn dag keurig bevestigd door twee vriendelijke werkers die ook nog 's alles keurig opruimden. En geweldig om te zien hoe die elektriciteitsmeter dan terug draait. Alles op Groen hoor. Ik kan het iedereen aanraden
Paul Baggerman van Houweninge
Paul Baggerman van Houweninge
2018-02-23T09:39:59+0000
voor de kerst 2017 via een huisbezoek in contact gekomen en half februari 12 zonnepanelen geplaatst. Prettig contact en goed begeleid via de gemeentelijke instanties een duurzaamheidslening aangegaan. Prima condities om het uit te laten voeren. De plaatsing zelf was in iets meer dan een halve dag voor elkaar. zeker nu er in de eerste weken veel zonneschijn is, is dat een prettige bijkomstigheid. bij vragen kun je altijd bellen.
Jaap van Middendorp
Jaap van Middendorp
2018-01-11T08:15:28+0000
Al heel lang dacht ik na over de eventuele aanschaf van zonnepanelen. Maar de voordelen wogen voor mij nog steeds niet op tegen de nadelen. Zowel op financieel gebied als op het gebied van het milieu. Alles op Groen heeft voor mij de balans laten doorslaan naar de positieve kant. Omdat het dak van ons huis om meerdere redenen niet zo'n goede optie was, liggen er nu 9 panelen op ons schuurdak. De zon zie ik nu met dubbel plezier schijnen!
Niek Wilmink
Niek Wilmink
2017-11-25T12:11:25+0000
Ik kwam in contact met Ales op Groen door een huis-aan-huis verkoper. Ze kwamen precies op het goede moment. Met veel geduld heeft Alles-op-Groen ons begeleid in de stappen die nodig zijn voor financiering en installatie. Installatie ging heel vlot en de 18 panelen leveren nu een bijdrage aan een schonere wereld.
Karen Vermeulen-Oonk
Karen Vermeulen-Oonk
2017-11-16T12:47:01+0000
Heel tevreden over Alles op Groen, contact met Gert-Jan was vooraf prima en ook achteraf worden alle vragen snel beantwoord. Heel prettig. Installatie verliep ook prima, er werd netjes gewerkt en na de installatie werd alles duidelijk uitgelegd.
Bob Dijkman Dulkes
Bob Dijkman Dulkes
2017-11-01T15:01:24+0000
Rogier Penning
Rogier Penning
2017-10-13T12:16:48+0000
Een aanrader!
Serge Kappers-Prinsze
Serge Kappers-Prinsze
2017-09-15T09:57:04+0000
Duidelijke afspraken over de plaatsing en opbrengst gemaakt. Eerlijkheid over de voor ons juiste panelen terwijl dit zeker niet de duurste optie was. Installatie goed en zeer netjes uitgevoerd. Aftersales tot nu toe ook klantgericht en direct.
Herman Van Deelen
Herman Van Deelen
2017-09-14T17:47:10+0000
Jan Gijsbertsen
Jan Gijsbertsen
2017-09-11T12:40:59+0000
Ik ben erg tevreden over 'alles' van Alles op Groen. Prima initiatief, uitstekende service, toegankelijk en prettig in de communicatie!
Aline van Ginkel
Aline van Ginkel
2017-07-06T21:39:24+0000
Riet Laurens
Riet Laurens
2017-06-13T15:38:34+0000
Prima bedrijf, komt zeer betrouwbaar over vanaf het eerste open en eerlijke gesprek met Henk Graafland.en niet onbelangrijk: afspraak is afspraak. Deze laatste opmerking plaats ik naar aanleiding van een tegenvaller tijdens de installatie van de panelen. Het destijds ontstane probleem werd adequaat opgelost zonder verdere qonsequenties. Ook aan de nazorg wordt door de rest van het team de nodige aandacht besteed. Een pluim dus van onze kant.
Maarten van der Vloed
Maarten van der Vloed
2017-06-06T08:11:50+0000
Top en betrouwbaar. Ze gaan voor t beste voor de klant!
Berend Snijders
Berend Snijders
2017-05-19T18:00:06+0000
Prima voorlichting en eerlijk verhaal. Panelen vlot geplaatst. Snelle beantwoording van vragen. Prima service!
Hans Dekker
Hans Dekker
2017-05-14T10:56:34+0000
De samenwerking met Alles op Groen was snel en effici├źnt. Alle mailtjes werden direct beantwoord. De panelen werden vlot en vakkundig ge├»nstalleerd. Toen ik de app voor het eerst opende werd al 92% van het maximum geleverd. Daar word je echt blij van. Een klein punt van aandacht is de voorlichting over de draaischijfmeter. Behouden of vervangen, wat is wijs en waarom?
Douwe Baars
Douwe Baars
2017-05-12T13:38:13+0000
Goede heldere voorlichting. Afspraken worden goed nagekomen. Plaatsing van de panelen is snel en professioneel uitgevoerd. Opbrengst van de panelen lijkt ook overeen te komen met de aannames.
Ilja Borgman de Jong
Ilja Borgman de Jong
2017-04-23T10:41:37+0000
Mary-Ann Borggreve
Mary-Ann Borggreve
2017-03-24T13:38:19+0000
Pieter Vermeulen
Pieter Vermeulen
2017-03-16T17:27:57+0000
Prima bedrijf vakkundig en een goede uitleg kan ik iedereen aanraden. Plaatsen zonnepanelen vakkundig en zeer netjes gedaan top. Pieter
Remon van Rossen
Remon van Rossen
2017-02-25T10:56:05+0000
Goede service en tevreden over het uitgevoerde werk! Ik kan iedereen Alles op Groen aanbevelen.
Monique De Groote-van Tol
Monique De Groote-van Tol
2017-02-17T14:57:29+0000
Alles op Groen heeft echt met ons meegedacht en ons prima geholpen. Laat de zon maar schijnen!
Jacco Zantvoord
Jacco Zantvoord
2017-02-08T19:54:21+0000
Goede kennis in huis, zeer vriendelijk, en zeer behulpzaam! Ze leveren goed spul, voor een mooie prijs. Zeker een aanrader!
Marcel Kamps
Marcel Kamps
2017-01-11T21:43:26+0000
Komen afspraken goed na. duidelijke uitleg, meedenken. Gert-Jan weet veel en kun je altijd bereiken.Ook de installatie door extern bedrijf verliep goed; ook zij denken met je mee welke plaatsing de beste is. Keurig gewerkt.
Henk Nederpelt
Henk Nederpelt
2016-11-26T08:42:13+0000
De persoonlijke benadering van Gert-Jan sprak mij erg aan. De aanleg is prima uitgevoerd en de installatie werkt naar behoren. Nu de zon zijn werk laten doen.
John van Willigen
John van Willigen
2016-10-09T12:17:07+0000
Prima geplaatst en snel klaar! Goed geholpen en aandacht voor detail.
Elma Dijkerman
Elma Dijkerman
2016-10-02T10:59:39+0000
Gert-Jan heeft ons netjes geholpen en al onze vragen goed beantwoord. We zijn blij met onze zonnepanelen!
Trudy de Jager
Trudy de Jager
2016-09-21T12:37:59+0000
Persoonlijke en deskundige aanpak. Meedenken over de beste oplossing voor de installatie op zolder. Prima uitvoering inclusief verwijdering oude panelen.
Ben Berth
Ben Berth
2016-09-21T10:21:27+0000
Sorry, ik geef nooit 5 sterren. Maar Alles op Groen is een top bedrijf. Ik werd uitstekend geholpen, je kun ze alles vragen, Gert-jan is kundig en weet heel veel. Alles is goed geregeld en het installeren ging vlekkeloos en snel. Nu nog even wachten of het geld terug kom van de belasting (maar het kan pas na 3 manden). Als het zover is, en hoef ik nets de doen, geef ik echt 5 sterren. Alles op Groen bedankt voor de goede service, wij gaan onze planeet reden !!!!!
Van Beek Aart
Van Beek Aart
2016-09-21T08:17:29+0000
Prima voorlichting en levering.
Linda Vervoorn
Linda Vervoorn
2016-09-15T13:17:51+0000
We zijn erg blij met onze zonnepanelen die vakkundig zijn geplaatst door Alles op Groen. Als je overweegt om zonnepanelen te nemen, raad ik je dit bedrijf van harte aan!
Marian Veenendaal
Marian Veenendaal
2016-07-11T14:12:09+0000
Prima service....vakkundig en netjes gelegd idem dito met de werkplek die keurig achtergelaten werd. De ontvangst van mijn internet was niet optimaal..heb voor betere verbinding gezorgd en toen ze bij de buren kwamen zijn ze na afloop weer bij mij terug gekomen en hebben alles geïnstalleerd op mijn pc zodat ik alles kan volgen. Een tevreden mens.....
Marielle Wagemaker
Marielle Wagemaker
2016-07-05T18:59:40+0000
Prima geregeld allemaal. Als je vragen hebt, wordt het duidelijk uitgelegd en de plaatsing is keurig geregeld.
Loes Groeneveld
Loes Groeneveld
2016-06-03T13:25:19+0000
Ben erg blij met de zonnepanelen en met de mensen van alles op groen. Prima bedrijf met mooie idealen
Sjaak Wolfert
Sjaak Wolfert
2016-06-03T11:27:06+0000
Heel tevreden met de zonnepanelen, het voortraject en service daarna. Warm aanbevolen!
Marjo Finke
Marjo Finke
2016-05-05T07:31:31+0000
Prima plaatsing, na een keer vragen de app tijd in de goede tijdzone gezet. Nu nog de plaatsing op de kaart aanpassen. Jammer dat je dat zelf niet kunt aanpassen. Heerlijk om het een beetje bij te houden.Laat de zon maar schijnenԜǴŞĆ.


Werken bij Alles op Groen?

Alles op Groen is op zoek naar enthousiaste collega's. Word jij onze nieuwe collega?
 
Bekijk onze vacatures
close-link
Werken bij Alles op Groen?