Gratis advies bij u thuis

1.500+ installaties regio Ede

99% beveelt ons aan

Eigen kenniscentrum

Reviews

9
7

Goede ervaring maar niet foutloos

Alles op groen is in mijn ogen een net bedrijf met goed personeel. Hiervoor betaal je een hogere prijs voor en dat is niet erg wat mij betreft. Wel jammer dat er meerdere foutjes gemaakt zijn in de offerte. Ook jammer dat de voorgestelde ligging van de pannelen niet kon wat bleek op de dag van de installatie en ook jammer dat de elektricien te laat op de klus kwam waardoor de planning niet gehaald is.
Zou je ons aanbevelen Ja
Jonathan Pieterse - EDE GLD
10

Super efficiënte oplossing zonder poespas.

Ik heb het traject als zeer vakkundig, vriendelijk, persoonlijk, to the point en efficiënt ervaren, zonder een enkele onvolkomenheid.
Zou je ons aanbevelen Ja
Kurt - Elst
7

Blij met nieuwe zonnepanelen !

In principe zijn wij heel blij met onze nieuwe zonnepanelen. Goed werk geleverd door het bedrijf dat de meterkast op orde heeft gebracht en de mannen die de panelen op het dak hebben gelegd. Keurig netjes! Puntje van kritiek is de voorbereiding met daarbij de onduidelijkheid over de staat van de meterkast. Dat we toch een complete vervanging van de meter voor onze kiezen kregen was niet begroot en een ietwat onaangename verrassing. Dat Alles op Groen hierin de helft van de kosten voor haar rekening nam was weer coulant en verzachtte de pijn wat. Het was een leermoment voor diegene die [...]
Zou je ons aanbevelen Ja
Elly Meijer - Ede
8

uitstekend!

Mensen zijn prettig in de omgang dus ik ben tevreden.Hoe zit het met de belastingteruggave? Daar heb ik nog niets over gehoord.
Zou je ons aanbevelen Ja
Sjani - Wageningen
10

Een uitstekend bedrijf: vakkundig, vlot, accuraat en prettige communicatie!

We kregen een duidelijke uitleg, duidelijke facturering. De installatie ging netjes en vlot met keurige afwerking. Door prettige mensen! Het dak is optimaal benut en ziet er mooi uit.
Zou je ons aanbevelen Ja
Cornelis - Veenendaal
10

Duidelijke afspraken die ze ook nakomen

Zoekend door een drietal offertes was die van Alles op Groen de meest duidelijke. Geen onverwachte meerkosten, direct alles wat nodig is. Ook bij het plaatsen van de zonnepanelen was de planning duidelijk en werden de afspraken goed nagekomen. Conclusie: niet de allergoedkoopste, maar betrouwbaar en klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen Ja
Johan - Barneveld
8

A

B
Zou je ons aanbevelen Ja
G - N
8

Alles is goed geregeld

Ik zou graag een bevestiging krijgen van de betalingen, het gaat om grote bedragen.
Zou je ons aanbevelen Ja
Margreet - Renkum
10

Klantvriendelijk en keurig gewerkt

Gesprek informatief en prettig. De zonnepanelen met kastje e.d. Werden netjes Geplaatst en afgewerkt
Zou je ons aanbevelen Ja
Hans - Leusden
7

Goed bedrijf die het meeste werk uit handen neemt. Zij mogen nl niet alles voor de klant doen.

Alles op Groen heeft ons goed voorgelicht. Alleen jammer dat het net niet mogelijk was om op het bovenste dak de panelen te plaatsen zoals de bedoeling was. Het werd er 1 minder en op het onderste dag 1 meer. Dit is minder rendabel en gaat ten koste van een stukje dakterras. Volgens de installateur had het volgens de tekening die wij hebben aangeleverd ook nooit gekunt.
Zou je ons aanbevelen Ja
Hans Vierbergen - EDE GLD
8

Zorgeloos met een kanttekening

De installatie van de zonnepanelen verliep zorgeloos. De overstap van energieleverancier ook, echter.. er was onterecht een dreigende betalingsherinnering gestuurd, die last-minute voor ietwat spanning zorgde. Hiervoor zijn netjes excuses geboden.
Zou je ons aanbevelen Ja
WIlco van Doorn - Veenendaal
8

Fijn bedrijf

Het gesprek de eerste keer was helder en duidelijk. Persoonlijk advies ook heel goed. Telefonisch contact ook altijd prima.
Zou je ons aanbevelen Ja
Helene - Wageningen
10

Alles naar Wens!

Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Prettige samenwerking en een gezellige dag met de 7 mannen die hier 6 woningen van zonnepanelen kwamen voorzien en dat nog wel in 1 dag!
Zou je ons aanbevelen Ja
Will - Wageningen
9

Duidelijk en professioneel

Zeer duidelijke en volledige voorlichting gehad. Deze voorlichting is in de corona tijd volledig via Teams gegaan. Alle afspraken zijn duidelijk geweest en ook stipt nagekomen. De plaatsing van 11 panelen was in 4 uur uitgevoerd.
Zou je ons aanbevelen Ja
Gerard - Renkum
7

Nette en duidelijke uitleg

Goede en nette montage
Zou je ons aanbevelen Ja
E.van burken - Voorthuizen
8

Van begin tot eind duidelijk verhaal en goede afhandeling

De energie adviseur van Alles Op Groen had een begrijpelijk verhaal. De monteurs van Kerkhof Technische Installaties hebben snel en netjes de zonnepanelen gemonteerd.
Zou je ons aanbevelen Ja
Gerrit - Ermelo
9

Prima uitleg over mogelijkheden aanschaf zonnepanelen

Voor de pandemie hadden wij een eerste contact gelegd met Alles op Groen, wat vervolgens door alle maatregelen niet door kon gaan. Wij ondervonden alle inzet van Alles op Groen om online uitleg te krijgen. Zodra de maatregelen het toelieten hadden wij binnen enkele weken een huisbezoek en lagen de zonnepanelen vlot op het dak. - duidelijke uitleg - vlotte service
Zou je ons aanbevelen Ja
Esther - Ede
8

Nemen goed de tijd voor je en professionele installatie

Het verkoopgesprek was zoveel beter dan gewoon een verkooppraatje. Ik was er nog niet zo uit of ik (al) zonnepanelen wilde want ik vind die 'zonnepaneelpuzzels' die je op daken nogal eens ziet gewoon lelijk. Maar in de verschillende contacten en gesprekken kwamen we wel tot een goed geheel omdat er goed werd meegedacht zonder dat ik me ook maar enigszins onder druk voelde gezet. Ook het helemaal transparant maken van de financiële kant met wel of niet lenen èn de BTW-teruggave (wat zij voor je in gang zetten) vond ik sterk! De planning/communicatie rond de installatie had beter gekund ('s [...]
Zou je ons aanbevelen Ja
Adrie-Jan - Barneveld
8

Snelle service, goede prijs maar communicatie kan beter

Het uiteindelijke resultaat is uitstekend! Maar tijdens het traject liep het door te weinig communicatie niet helemaal vlekkeloos. Ik zou dit bedrijf derhalve toch van harte aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen Ja
René - Ede
10

Topservice vanaf de eerste presentatie tot aan de belastingteruggave

Van begin tot einde goed geholpen met deze investering.
Zou je ons aanbevelen Ja
Mario van Asdonck - Hilversum