Verhuisbericht – Overname van werkzaamheden door Newsolar en verandering in directeurschap

Wij willen u graag op de hoogte stellen van enkele belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot Alles op Groen. Met ingang van 1 juli 2023 zullen de werkzaamheden van Alles op Groen worden overgenomen door Newsolar, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van duurzame energieoplossingen. Tegelijkertijd willen we u ook informeren over een verandering in het directeurschap van ons bedrijf.

Na vele jaren toewijding en inzet heeft Wilco besloten om zijn functie als directeur van Alles op Groen neer te leggen. We willen Wilco hartelijk bedanken voor zijn inzet en de bijdrage die hij heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

De overname van Alles op Groen door Newsolar markeert een nieuwe fase voor ons bedrijf. Newsolar brengt uitgebreide expertise en ervaring met zich mee in duurzame energietechnologieën, wat ons in staat stelt om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren en nieuwe initiatieven te ontplooien. We zijn ervan overtuigd dat Newsolar u nog beter van dienst zal kunnen zijn en nieuwe kansen zal creëren voor duurzame energieprojecten.

Tijdens de overgangsperiode zullen de contactgegevens en de werkwijze van Alles op Groen hetzelfde blijven. U kunt nog steeds contact met ons opnemen via info@allesopgroen.nl of 0318-623 535, waar ons team klaarstaat om uw vragen en verzoeken te beantwoorden. Na de overname zal Newsolar u voorzien van hun nieuwe contactgegevens, zodat u moeiteloos kunt overschakelen naar hun dienstverlening.

We willen u verzekeren dat deze veranderingen geen invloed zullen hebben op de continuïteit van onze dienstverlening. Integendeel, we streven ernaar om met Newsolar onze service naar een nog hoger niveau te tillen en uw verwachtingen te overtreffen.

Mocht u nog vragen hebben over de overname of andere zaken met betrekking tot Alles op Groen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te ondersteunen en eventuele zorgen weg te nemen.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Alles op Groen. We kijken ernaar uit om samen met Newsolar een duurzamere toekomst te creëren.

Met vriendelijke groet,

Team Alles op Groen