Zonnepanelen

Voor niets gaat de zon op

Alles op Groen adviseert particulier en bedrijven hoe zij het pad richting duurzaamheid moeten belopen. Zo adviseren wij huishoudens hoe zij energie kunnen besparen en hoe zij hun eigen energie kunnen opwekken. Alles op Groen zet daarbij in op zonne-energie. Wij geloven dat dit voor veel mensen de meest gunstige stap is om te zetten.

Wij leggen u eerlijk en transparant uit wat zonnepanelen u kunnen opleveren in geld en in verduurzaming (verlaging van uw CO2 uitstoot). Daarnaast vertellen we helder en duidelijk alles wat u moet weten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Zelf energie opwekken

Wij leveren zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Hierdoor wordt uw energie rekening lager. U heeft een rendement op uw geld van meer dan 10%, veel meer dan wat u nu op uw spaargeld krijgt.

Financiering vanuit de gemeente

Veel gemeenten hebben een regeling (de duurzaamheidslening) waarbij u een vast bedrag per maand betaalt. Na plaatsing van de zonnepanelen dalen uw energiekosten direct fors. Met deze besparing betaalt u de gemeente terug. Nadat alles is afgelost profiteert u nog minstens 15 jaar van de opbrengst. U heeft zonnepanelen en gaat er direct op vooruit. Wij hebben goed contact met de gemeenten en begeleiden u graag met de aanvraag hiervan.

Zonnepanelen zonder gedoe

U mag van ons uitsluitend goede kwaliteit verwachten. Daarom werken wij voornamelijk met AEG en Trina Solar zonnepanelen. Onze micro-omvormers zijn van Enphase. We werken vooral met zwarte panelen en zetten de nieuwste technologieën in. De installatie zal betrouwbaar en degelijk worden uitgevoerd. Onze vriendelijke technici zullen daarbij ook schoon en veilig werken.

In alles willen we dat u tevreden bent, daarom is service belangrijk voor ons. We willen u ontzorgen door bijvoorbeeld de BTW-teruggave en de aanvraag van de duurzaamheidslening (grotendeels) voor u te regelen. U kunt van ons heldere en tijdige communicatie verwachten in het hele proces.

Wat wij willen is dat u als klant enthousiast wordt voor Alles op Groen. U als onze fan, daar doen wij het voor.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij leggen simpel en eerlijk uit wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Wij komen daarvoor graag bij u thuis langs.

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs bekijken uw de geschiktheid van uw woning. Voor zonnepanelen maken we een legplan voor uw woning.  Voor de warmtepomp bespreken we de kernmerken van uw woning zoals isolatiewaarde. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel u kunt besparen en wat de investering voor uw wordt.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen

Onze klanten zijn opgewekt!

Via een actie van de gemeente voor zonnepanelen, in contact gekomen met Alles Op Groen. De contact persoon die bij mij thuis is geweest is Ruben, deze heeft een heldere uitleg geven over de in en outs van zonnepanelen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren dit persoonlijke contact! Nu zijn er inmiddels 16 panelen geplaatst en doen het perfect. Dus Alles Op Groen van harte aanbevolen!!!

(7 juli 2018 – Facebook Review)

Fred van de Biezen

We hebben duidelijk en uitgebreid advies gehad, Geert Jan was bij ons thuis langs geweest en kon alle vragen beantwoorden. We hebben 8 panelen op het dak laten leggen, en er nu al veel profijt van. Het systeem werkt uitstekend. Ze hebben ook onze oude zonnepanelen verwijderd en nieuwe dakpannen op die plek gelegd, daar hebben ze ook ervaring mee dat scheelt. Kortom, een goeie keuze en top werk!

(18 mei 2018 – Facebook Review)

Sander Termeulen

Wij kwamen aan Alles op Groen door een huis-aan huis-verkoper.

Alles is rustig en deskundig uitgelegd door professionele en vriendelijke mannen. Al na een paar weken zijn de panelen geplaatst door een stel heel gezellige en vakbekwame installateurs.

We wáren al blij als de zon scheen, maar dat is nu nog meer geworden!!! Wij raden Alles op Groen zeker aan anderen aan!

(21 maart 2018 – Facebook Review)

Mieke van den Bosch

Advies, offerte, afspraak voor plaatsen en het plaatsen zelf zijn allemaal zonder problemen verlopen. Alle instanties zijn ingelicht door Alles op groen. Zelfs het terugvragen van BTW wordt via Alles op groen geregeld. Klasse!

Oh ja, het werkt, we hebben de eerste kilowatturen binnen! 

(30 augustus 2018 – Facebook Review)

Pieter van der Kaaij
Zonnepanelen