Zonne-energie - Alles Groen
16881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16881,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zonne-energie

 

Alles op Groen adviseert particulier en bedrijven hoe zij het pad richting duurzaamheid moeten belopen. Zo adviseren wij huishoudens hoe zij energie kunnen besparen en hoe zij hun eigen energie kunnen opwekken. Alles op Groen zet daarbij in op zonne-energie. Wij geloven dat dit voor veel mensen de meest gunstige stap is om te zetten.

Zonnepanelen

 

Wij leggen u eerlijk en transparant uit wat zonnepanelen u kunnen opleveren in geld en in verduurzaming (verlaging van uw CO2 uitstoot). Daarnaast vertellen we helder en duidelijk alles wat u moet weten bij de aanschaf van zonnepanelen.

 

U bespaart op uw energierekening

Wij leveren zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Hierdoor wordt uw energie rekening lager. U heeft een rendement op uw geld van meer dan 10%, veel meer dan wat u nu op uw spaargeld krijgt.

 

Zelf investeren is niet nodig

Veel gemeenten hebben een regeling (de duurzaamheidslening) waarbij u een vast bedrag per maand betaalt. Na plaatsing van de zonnepanelen dalen uw energiekosten direct fors. Met deze besparing betaalt u de gemeente terug. Nadat alles is afgelost profiteert u nog minstens 15 jaar van de opbrengst. U heeft zonnepanelen en gaat er direct op vooruit. Wij hebben goed contact met de gemeenten en begeleiden u graag met de aanvraag hiervan.

 

Zonnepanelen zonder gedoe

U mag van ons uitsluitend goede kwaliteit verwachten. Daarom werken wij met AEG en TrinaSolar voor zonnepanelen. Onze omvormers zijn van Goodwe en de micro-omvormers van Enphase. We werken vooral met zwarte panelen en zetten de nieuwste technologieën in. De installatie zal betrouwbaar en degelijk worden uitgevoerd. Onze vriendelijke technici zullen daarbij ook schoon en veilig werken.

In alles willen we dat u tevreden bent, daarom is service belangrijk voor ons. We willen u ontzorgen door bijvoorbeeld de BTW-teruggave en de aanvraag van de duurzaamheidslening (grotendeels) voor u te regelen. U kunt van ons heldere en tijdige communicatie verwachten in het hele proces.

 

Wat wij willen is dat u als klant enthousiast wordt voor Alles op Groen. U als onze fan, daar doen wij het voor.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij leggen simpel en eerlijk uit wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen. Wij komen daarvoor graag bij u thuis langs.

 

Bekijk hier een aantal woningen waar wij zonnepanelen hebben geïnstalleerd.