Warmtepompen - Alles Groen
17406
page-template-default,page,page-id-17406,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Warmtepompen

 

Alles op Groen adviseert u op uw pad richting duurzamer leven. Wij geven advies hoe u uw stroom en gas verbruik kunt verminderen. Dat kan met zonnepanelen, maar ook met een hybride warmtepomp. Dit is voor veel mensen gunstig omdat het goed is voor het mileu, en bovendien flink geld bespaart. Waarschijnlijk geldt dit ook voor u.

Hybride warmtepomp

 

Warmtepompen lijkt complex en ver van uw bed, maar dat is het niet. Wij willen u eenvoudig en duidelijk uitleggen wat een hybride warmtepomp u kan opleveren in geld én verduurzaming. Wij leggen in een gratis adviesgesprek graag alles uit wat u moet weten bij de aanschaf van een warmtepomp.

 

Een hybride warmtepomp is een apparaat wat naast uw CV-ketel komt te hangen en u helpt  50% minder gas te verbruiken. Een warmtepomp ter vervanging van uw CV-ketel is waarschijnlijk een te grote stap. Dit heeft veel impact op uw woning en adviseren wij meestal niet. In de meeste gevallen levert een hybride warmtepomp een grote besparing op in gasverbruik en heeft u een rendement van meer dan 10%. Voordeel van een warmtepomp is dat de overheid hier subsidie op geeft. Wij regelen de afhandeling hiervan voor u.

 

Wij werken altijd met kwaliteitsproducten. Voor de hybride warmtepomp zijn dit de Ecolution van Inventum en de Elga van Techneco.

 

Service is heel belangrijk voor ons. Wij willen dat u tevreden bent, in alles. Daarom maken wij het u zo makkelijk mogelijk met een goede service en duidelijke communicatie. U weet altijd waar u aan toe bent. Wij ontzorgen u bijvoorbeeld door de subsidie voor u te regelen. De installatie zal betrouwbaar en degelijk worden uitgevoerd. Onze technici zullen daarbij schoon en veilig werken.

 

Wat wij uiteindelijk willen is dat u enthousiast wordt voor Alles op Groen. Wij willen er graag een fan bij!