Warmtepompen

Kies duurzaam en bespaar geld

Alles op Groen adviseert u op uw pad richting duurzamer leven. Wij geven advies hoe u uw stroom en gas verbruik kunt verminderen. Dat kan met zonnepanelen, maar ook met een hybride warmtepomp. Dit is voor veel mensen gunstig omdat het goed is voor het mileu, en bovendien flink geld bespaart. Waarschijnlijk geldt dit ook voor u.

Warmtepompen lijkt complex en ver van uw bed, maar dat is het niet. Wij willen u eenvoudig en duidelijk uitleggen wat een hybride warmtepomp u kan opleveren in geld én verduurzaming. Wij leggen in een gratis adviesgesprek graag alles uit wat u moet weten bij de aanschaf van een warmtepomp.

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs bekijken uw de geschiktheid van uw woning. Voor zonnepanelen maken we een legplan voor uw woning.  Voor de warmtepomp bespreken we de kernmerken van uw woning zoals isolatiewaarde. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel u kunt besparen en wat de investering voor uw wordt.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen

Hybride warmtepomp in het kort

Een hybride warmtepomp is een apparaat wat naast uw CV-ketel komt te hangen en u helpt  50% minder gas te verbruiken. Een warmtepomp ter vervanging van uw CV-ketel is waarschijnlijk een te grote stap. Dit heeft veel impact op uw woning en adviseren wij meestal niet. In de meeste gevallen levert een hybride warmtepomp een grote besparing op in gasverbruik en heeft u een rendement van meer dan 10%. Voordeel van een warmtepomp is dat de overheid hier subsidie op geeft. Wij regelen de afhandeling hiervan voor u.

Kwaliteit

Wij werken altijd met kwaliteitsproducten. Voor de hybride warmtepomp zijn dit de Ecolution van Inventum en de Elga van Techneco.

Service

Service is heel belangrijk voor ons. Wij willen dat u tevreden bent, in alles. Daarom maken wij het u zo makkelijk mogelijk met een goede service en duidelijke communicatie. U weet altijd waar u aan toe bent. Wij ontzorgen u bijvoorbeeld door de subsidie voor u te regelen. De installatie zal betrouwbaar en degelijk worden uitgevoerd. Onze technici zullen daarbij schoon en veilig werken.

Vrijblijvende afspraak

Wat wij uiteindelijk willen is dat u enthousiast wordt voor Alles op Groen. Wij willen er graag een fan bij!

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over zonnepanelen en de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs maken een legplan voor uw woning op basis van de meest recente luchtfoto. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel energie uw dak zou kunnen opleveren en hoeveel het zou gaan kosten.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen

Zij zitten er al warmpjes bij:

Advies, offerte, afspraak voor plaatsen en het plaatsen zelf zijn allemaal zonder problemen verlopen. Alle instanties zijn ingelicht door Alles op groen. Zelfs het terugvragen van BTW wordt via Alles op groen geregeld. Klasse!

Oh ja, het werkt, we hebben de eerste kilowatturen binnen! 

(30 augustus 2018 – Facebook Review)

Pieter van der Kaaij

We hebben duidelijk en uitgebreid advies gehad, Geert Jan was bij ons thuis langs geweest en kon alle vragen beantwoorden. We hebben 8 panelen op het dak laten leggen, en er nu al veel profijt van. Het systeem werkt uitstekend. Ze hebben ook onze oude zonnepanelen verwijderd en nieuwe dakpannen op die plek gelegd, daar hebben ze ook ervaring mee dat scheelt. Kortom, een goeie keuze en top werk!

(18 mei 2018 – Facebook Review)

Sander Termeulen

Wij kwamen aan Alles op Groen door een huis-aan huis-verkoper.

Alles is rustig en deskundig uitgelegd door professionele en vriendelijke mannen. Al na een paar weken zijn de panelen geplaatst door een stel heel gezellige en vakbekwame installateurs.

We wáren al blij als de zon scheen, maar dat is nu nog meer geworden!!! Wij raden Alles op Groen zeker aan anderen aan!

(21 maart 2018 – Facebook Review)

Mieke van den Bosch

Via een actie van de gemeente voor zonnepanelen, in contact gekomen met Alles Op Groen. De contact persoon die bij mij thuis is geweest is Ruben, deze heeft een heldere uitleg geven over de in en outs van zonnepanelen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren dit persoonlijke contact! Nu zijn er inmiddels 16 panelen geplaatst en doen het perfect. Dus Alles Op Groen van harte aanbevolen!!!

(7 juli 2018 – Facebook Review)

Fred van de Biezen
inventum spaarpomp