Geef ons een tip en geniet bij uw favoriete restaurant

Kent u mensen met duurzame voornemens? Wellicht hebben zij interesse in een vrijblijvend adviesgesprek over zonnepanelen bij Alles op Groen.

U ontvangt een Dinerbon twv €50,- voor iedere buurman, vriend of familielid die via u klant bij ons wordt voor zonnepanelen of een hybride warmtepomp. U geeft de naam van de persoon door of u vraagt deze om contact met ons op te nemen; onze adviseur plant vervolgens een adviesgesprek. Als hij of zij de offerte getekend heeft, ontvangt u de dinerbon.

Mocht u een persoon of meerdere mensen met ons in contact willen brengen, dan kunt u hun gegevens doorgeven via onderstaand formulier.

Vul hieronder uw gegevens in


Veelgestelde vragen

U ontvangt pas een dinerbon als de persoon die u aan ons heef doorgegeven de offerte voor zonnepanelen of een hybride warmtepomp getekend heeft.

Om een adviesgesprek te kunnen inplannen gelden er een paar voorwaarden:

  • De persoon moet eigenaar zijn van een woning die binnen het werkgebied van Alles op Groen ligt.
  • De persoon moet op de hoogte zijn van het feit dat u zijn of haar gegevens aan ons heeft doorgegeven.
  • Alles op Groen heeft nog niet eerder een adviesgesprek gehad met die persoon.

U ontvangt uw Dinerbon twv €50,- van Dinerbon.nl nadat degene die u heeft doorgegeven de offerte voor zonnepanelen of een hybride warmtepomp getekend heeft.

U mag ongelimiteerd tips doorgeven. Wel geldt de voorwaarde dat u pas een dinerbon krijgt als de persoon die u aan ons heeft doorgegeven de offerte voor zonnepanelen of een hybride warmtepomp getekend heeft.

U ontvangt een dinerbon van Dinerbon.nl. Er is gekozen voor waardebon omdat zij de minste commissie berekenen aan de restauranteigenaar. Dat betekent dat uw favoriete restaurant er zoveel mogelijk aan overhoudt.

Met een dinerbon van Dinerbon.nl kunt u bij een groot scala aan restaurants terecht. Kijk op de website van Dinerbon.nl om te zien welke restaurants er in uw buurt mee doen. Hier vindt u ook alle voorwaarden die van toepassing zijn op de waardebon.

  • Uw persoonlijke adviseur

  • Adviesgesprek bij u thuis

  • Wanneer het u uit komt

  • 45 tot 60 minuten

  • Ruimte voor al uw vragen

Alles op Groen auto