Geef ons een tip en steun uw favoriete restaurant

Alles op Groen wil dit jaar aftrappen met een leuke actie voor u en uw favoriete restaurant. Kent u mensen met duurzame voornemens? Wellicht hebben zij interesse in een vrijblijvend adviesgesprek over zonnepanelen bij Alles op Groen.

U ontvangt een Dinerbon twv €50,- voor iedere buurman, vriend of familielid die u met ons in contact brengt voor een adviesgesprek. U kunt deze Dinerbon inwisselen voor een tegoedbon van een restaurant bij u in de buurt, waarmee u na de lockdown kunt komen dineren. Zo kunnen we samen de horeca in deze lastige tijd ondersteunen.

Mocht u een persoon of meerdere mensen met ons in contact willen brengen, dan kunt u hun gegevens doorgeven via onderstaand formulier. Voor ieder daadwerkelijk plaatsgevonden adviesgesprek naar aanleiding van uw tip ontvangt u een Dinerbon.

Vul hieronder uw gegevens in


Veelgestelde vragen

U ontvangt pas een dinerbon als er een adviesgesprek heeft plaatsgevonden met de persoon die u aan ons heef doorgegeven. Om een adviesgesprek te kunnen inplannen gelden er een paar voorwaarden:

  • De persoon moet eigenaar zijn van een woning die binnen het werkgebied van Alles op Groen ligt.
  • De persoon moet op de hoogte zijn van het feit dat u zijn of haar gegevens aan ons heeft doorgegeven.
  • Alles op Groen heeft nog niet eerder een adviesgesprek gehad met die persoon.

U ontvangt uw Dinerbon twv €50,- van Dinerbon.nl nadat het adviesgesprek met diegene die u heeft doorgegeven heeft plaatsgevonden. U ontvangt hier gelijk bericht van.

U mag ongelimiteerd tips doorgeven. Wel geldt de voorwaarde dat u pas een dinerbon krijgt als er een adviesgesprek heeft plaatsgevonden bij de persoon die u aan ons heeft doorgegeven.

U ontvangt een dinerbon van Dinerbon.nl. Er is gekozen voor waardebon omdat zij de minste commissie berekenen aan de restauranteigenaar. Dat betekent dat uw favoriete restaurant er zoveel mogelijk aan overhoudt.

Met een dinerbon van Dinerbon.nl kunt u bij een groot scala aan restaurants terecht. Kijk op de website van Dinerbon.nl om te zien welke restaurants er in uw buurt mee doen. Hier vindt u ook alle voorwaarden die van toepassing zijn op de waardebon.

  • Uw persoonlijke adviseur

  • Adviesgesprek bij u thuis

  • Wanneer het u uit komt

  • 45 tot 60 minuten

  • Ruimte voor al uw vragen

Alles op Groen auto