Persoonlijk en dichtbij - Alles Groen
16915
page-template-default,page,page-id-16915,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Algemeen

 

Alles op groen is een jong groeiend bedrijf met passie en enthousiasme voor duurzaamheid en mensen. In alles wat wij doen willen wij u tevreden en enthousiast maken. Wij willen dat u fan van ons wordt.

 

Wat u altijd van ons kunt verwachten is

 

1) Simpel: wij maken alles begrijpelijk en eenvoudig.

2) Eerlijk: in alles zijn wij eerlijk en transparant.

3) Hoge kwaliteit: wij leveren uitsluitend goede producten en diensten.

4) Goede service: wij ontzorgen en regelen zoveel mogelijk voor u. Verder communiceren wij actief in heldere taal.

 

Wij zijn het bedrijf gestart omdat we een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van de wereld. We willen hier voor lange termijn in investeren en ons aan verbinden.

 

We heten ‘Alles op Groen’. Dat was u misschien al opgevallen ;-). We willen namelijk alles op groen. We zijn gestart met zonnepanelen en hebben inmiddels hybride warmtepompen en energie toegevoegd. Maar is zal meer volgen. Wij willen bijvoorbeeld ook minder gas in woningen. U kunt daarom meer duurzaamheidsoplossingen van ons verwachten.

 

Wilt u ons beter leren kennen? Wij komen graag bij u thuis langs voor een gesprek over zonnepanelen of een hybride warmtepomp.