Gratis advies bij u thuis

Al 500+ installaties regio Ede

Eerlijke & begrijpelijke uitleg

Samen duurzaam besparen

Eenvoudig en eerlijk advies

Een adviseur van ons komt graag bij u langs om te adviseren hoe u uw leven kunt verduurzamen. Wij vertellen hoe u uw huidige verbruik kunt verminderen. Voor stroom kan dit met zonnepanelen. Voor gas met een hybride warmtepomp. Voor het rest-verbruik aan energie kunnen wij 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas aanbieden.  We bespreken aan de hand van een offerte hoe u kunt verduurzamen en besparen. Wij bespreken een voorstel waarbij we hebben onderzocht hoeveel zonnepanelen op uw dak passen. Ons advies is volledig vrijblijvend.

Wij leggen simpel en duidelijk uit waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Daarbij zijn we volkomen transparant over de opbrengst berekeningen. We willen dat u de juiste keuzes maakt, in uw eigen voordeel en belang.

We willen u ontzorgen. Daarom is onze service hoog. We nemen u werk uit handen en zorgen voor duidelijke, tijdige en heldere communicatie. We leveren uitsluitend A-merk kwaliteit producten.

Ons ultieme doel is om u fan te maken van Alles op Groen.

Plan een afspraak

Stappenplan

Bij Alles op Groen houden we van persoonlijk contact. Daarom begint elke samenwerking met een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Doorgaans komt een samenwerking tot stand in 4 stappen.

In 4 stappen een persoonlijk advies:

  1. Vul uw gegevens in op de website.
  2. Wij maken een afspraak en onze adviseur komt bij u langs met een voorstel voor zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp.
  3. U beslist of u zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp wilt.
  4. Onze installateurs komen alles installeren.

Een persoonlijk adviesgesprek duurt ongeveer een uur. Binnen dit uur beantwoorden we alle vragen die u heeft over zonnepanelen en/of warmtepompen. Daarnaast lopen we samen door uw woning om te kijken hoe alles het beste aangelegd kan worden.

Zullen we een afspraak plannen?

Nu een afspraak plannen:

  • Door het invullen van uw postcode kunnen wij een luchtfoto van uw dak opvragen. Dit helpt ons een goed beeld te krijgen van uw situatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.