Eenvoudig en eerlijk advies

Een adviseur van ons komt graag bij u langs om te adviseren hoe u uw leven kunt verduurzamen. Wij vertellen hoe u uw huidige verbruik kunt verminderen. Voor stroom kan dit met zonnepanelen. Voor gas met een hybride warmtepomp. We bespreken aan de hand van een offerte hoe u kunt verduurzamen en besparen.

Draagt u bij aan verduurzaming door elektrisch te gaan rijden? Dan maken we hier ook graag een voorstel voor.

Ons advies is volledig vrijblijvend.

Wij leggen simpel en duidelijk uit waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen, een laadpaal en een hybride warmtepomp. Daarbij zijn we volkomen transparant over de opbrengst berekeningen. We willen dat u de juiste keuzes maakt, in uw eigen voordeel en belang.

U wilt natuurlijk niet teveel gedoe. Daarom is onze service hoog. We nemen u werk uit handen en zorgen voor duidelijke, tijdige en heldere communicatie. En leveren uitsluitend A-merk kwaliteit producten.

Ons ultieme doel is om u fan te maken van Alles op Groen.

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs bekijken uw de geschiktheid van uw woning. Voor zonnepanelen maken we een legplan voor uw woning.  Voor de warmtepomp bespreken we de kernmerken van uw woning zoals isolatiewaarde. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel u kunt besparen en wat de investering voor uw wordt.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen

Stappenplan

Bij Alles op Groen houden we van persoonlijk contact. Daarom begint elke samenwerking met een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Doorgaans komt een samenwerking tot stand in 4 stappen.

In 4 stappen een persoonlijk advies:

  1. Vul uw gegevens in op de website.
  2. Wij maken een afspraak en onze adviseur komt bij u langs met een voorstel voor zonnepanelen, laadpaal en/of een hybride warmtepomp.
  3. U beslist of u zonnepanelen, een laadpaal en/of een hybride warmtepomp wilt.
  4. Onze installateurs komen alles installeren.

Een persoonlijk adviesgesprek duurt ongeveer een uur. Binnen dit uur beantwoorden we alle vragen die u heeft over zonnepanelen, laadpaal en/of warmtepompen. Daarnaast lopen we samen door uw woning om te kijken hoe alles het beste aangelegd kan worden.

Zullen we een afspraak plannen?

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over zonnepanelen en de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs maken een legplan voor uw woning op basis van de meest recente luchtfoto. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel energie uw dak zou kunnen opleveren en hoeveel het zou gaan kosten.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen