Gratis advies bij u thuis

1.000+ installaties regio Ede

Eerlijke & begrijpelijke uitleg

Eigen kenniscentrum (tip)

Eenvoudig en eerlijk advies

Een adviseur van ons komt graag bij u langs om te adviseren hoe u uw leven kunt verduurzamen. Wij vertellen hoe u uw huidige verbruik kunt verminderen. Voor stroom kan dit met zonnepanelen. Voor gas met een hybride warmtepomp. En vooor het rest-verbruik aan energie kunnen wij 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas aanbieden.  We bespreken aan de hand van een offerte hoe u kunt verduurzamen en besparen. En komen we met een voorstel waarbij we hebben onderzocht hoeveel zonnepanelen op uw dak passen. Ons advies is volledig vrijblijvend.

Wij leggen simpel en duidelijk uit waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Daarbij zijn we volkomen transparant over de opbrengst berekeningen. We willen dat u de juiste keuzes maakt, in uw eigen voordeel en belang.

U wilt naturlijk niet teveel gedoe. Daarom is onze service hoog. We nemen u werk uit handen en zorgen voor duidelijke, tijdige en heldere communicatie. En leveren uitsluitend A-merk kwaliteit producten.

Ons ultieme doel is om u fan te maken van Alles op Groen.

Stappenplan

Bij Alles op Groen houden we van persoonlijk contact. Daarom begint elke samenwerking met een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Doorgaans komt een samenwerking tot stand in 4 stappen.

In 4 stappen een persoonlijk advies:

  1. Vul uw gegevens in op de website.
  2. Wij maken een afspraak en onze adviseur komt bij u langs met een voorstel voor zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp.
  3. U beslist of u zonnepanelen en/of een hybride warmtepomp wilt.
  4. Onze installateurs komen alles installeren.

Een persoonlijk adviesgesprek duurt ongeveer een uur. Binnen dit uur beantwoorden we alle vragen die u heeft over zonnepanelen en/of warmtepompen. Daarnaast lopen we samen door uw woning om te kijken hoe alles het beste aangelegd kan worden.

Zullen we een afspraak plannen?

Maak een afspraak:

  • Naar dit e-mailadres sturen we een afspraakbevestiging.
  • Een van onze adviseurs belt u op dit nummer voor het maken van een afspraak, wanneer het u het beste uit komt.
  • Hiermee kunnen wij het duurzaam bespaaradvies goed voorbereiden. We weten ook meteen waar uw persoonlijke adviseur naar toe mag rijden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.