Ons verhaal

Alles op groen is een jong groeiend bedrijf met enthousiasme voor duurzaamheid en passie voor mensen. In alles wat wij doen willen wij u tevreden en enthousiast maken. Wij willen dat u fan van ons wordt.

Wat u altijd van ons kunt verwachten is:

Simpel: wij maken alles begrijpelijk en eenvoudig.
Eerlijk: in alles zijn wij eerlijk en transparant.
Hoge kwaliteit: wij leveren uitsluitend goede producten en diensten.
Goede service: wij ontzorgen en regelen zoveel mogelijk voor u. Verder communiceren wij actief in heldere taal.

Wij zijn het bedrijf gestart omdat we een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van de wereld. We willen hier voor lange termijn in investeren en ons aan verbinden.

We heten ‘Alles op Groen’. Dat was u misschien al opgevallen ;-). We willen namelijk alles op groen. We zijn gestart met zonnepanelen en hebben inmiddels hybride warmtepompen, laadpalen en energie toegevoegd. Maar er zal meer volgen. Wij blijven innoveren en zoeken naar nieuwe, betaalbare en toegankelijke oplossingen. Alles om u te helpen verder te verduurzamen.

Sinds vorig jaar zijn we samen met New Solar. Collega’s die heel goed zijn in uitvoeren en oplossen van technisch meer ingewikkelde installaties. We versterken elkaar en bouwen met dezelfde overtuiging, samen aan dezelfde missie.

Onze missie is om impact te hebben op duurzaamheid. Wij willen gaan voor een betere wereld. Wij hopen u ook.

Wilt u ons beter leren kennen? Wij komen graag bij u thuis langs voor een gesprek over zonnepanelen, laadpaal of een hybride warmtepomp.

Maak kennis met ons team
Bekijk gerealiseerde installaties
Plan een afspraak