Eigen kenniscentrum

Gratis advies bij u thuis

99% beveelt ons aan

1.500+ installaties regio Ede

Home/Ons team/Robbert Crommentuijn
Adviseur Zonnepanelen
Adviseur Zonnepanelen
Contact opnemen

Aangenaam, ik ben Robbert Crommentuijn.

Met mijn passie om bewust van de natuur te genieten en duurzaam om te gaan met onze mooie en kostbare wereld, ben ik als klant bij Alle op Groen gekomen.
Ik ben een buitenmens en heb als grote hobby mountainbiken. ik geef daar invulling aan door mountainbike-clinics aan alle niveaus te geven. Dit doe ik vanuit de groene stad Nijmegen, waar ik sinds 2 jaar mijn thuis heb gevonden. Hier kom ik volledig tot rust.

Omdat ik een heel positief gevoel bij Alles op Groen had en ik graag wil bijdragen aan verduurzaming, ben ik als adviseur begonnen. Vanwege mijn ervaring bij verschillende bedrijven in Ierland, Engeland en Duitsland past deze functie heel goed bij mij. Het is erg leuk om adviseur te zijn. Je ontmoet veel verschillende mensen en elk gesprek is anders. Daarbij ben ik erg gemotiveerd om mensen een passend advies te geven. Alles op Groen is als duurzame onderneming anders dan anderen. Daar bouw ik graag aan mee. Hierbij wil Ik mijzelf zijn en een eerlijk advies geven. Met deze duurzame strategie creëren wij als jonge onderneming een mooie basis voor de nieuwe economie en een betere toekomst.

Mijn favoriete artikelen

Meer Berichten Laden