Home/Ons team/Rebecca van Duijvenbode
Specialist Duurzaamheidsleningen
Specialist Duurzaamheidsleningen
Contact opnemen

Aangenaam, ik ben Rebecca van Duijvenbode.

Sinds een half jaar ben ik als medewerker binnendienst deel van het team van Alles op Groen.
Hans en ik zorgen er samen voor dat het werk achter de schermen vlot verloopt. Daarnaast vind ik het erg leuk om betrokken te zijn bij het uitbouwen van het nazorgtraject voor onze klanten.

Sinds een aantal jaren wonen we in een huis zonder gas en hebben we een warmtepomp. We genieten enorm van de warmte en de koeling die dit geeft in huis. Voor ons was het allemaal erg nieuw en onbekend hoe een warmtepomp werkte. Gaandeweg hebben we ontdekt hoeveel wooncomfort het ons geeft. Steeds meer ben ik me bewust geworden dat gas-loos wonen geen hobbel hoeft te zijn en dat het onbekende ook onbemind maakt.
Ons team zet zich in om die hobbels weg te halen door de juiste adviezen en informatie te geven, ik vind het ontzettend gaaf dat ik daar deel van mag zijn.

Naast het werken bij Alles op Groen vind het ik het heerlijk om thuis bij ons gezin te zijn en om ervoor te zorgen dat ook daar alles goed loopt.
Gezelligheid en creativiteit zijn twee woorden die echt bij mij passen, ik hou van bakken, handletteren maar zeker ook van koffiedates met vriendinnen.

Mijn favoriete artikelen