Home/Ons team/Elmar Hildering
Backoffice-medewerker
Backoffice-medewerker
Contact opnemen

Aangenaam, ik ben Elmar Hildering.

Na een aantal jaren met plezier bij ACV te hebben gewerkt mocht ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat vond ik bij Alles op Groen. Een jong bedrijf met een mooi product. Mijn eerste indruk was erg positief toen ik bij Alles op Groen begon te werken. Ik houdt van korte lijntjes en contact met mijn collega’s en natuurlijk de klanten. Na anderhalf jaar bij Alles op Groen ben ik helemaal fan van Alles op Groen en zonnepanelen geworden. Soms zie ik daken waar nog geen zonnepanelen op liggen en dan denk ik, “wordt het niet eens tijd voor zonnepanelen?”, ik vind het bijna vreemd als mensen ze nog niet hebben. 

Als medewerker van de backoffice vind ik het belangrijk om de klant en adviseurs van Alles op Groen zo goed mogelijk te helpen. Dit probeer ik te doen, door in alle situaties die zich voor doen, goed te luisteren en goed te communiceren. Gelukkig heb ik daarvoor super collega’s op de backoffice werken die mij daarin bijstaan. In mijn werk bij Alles op Groen vind ik klantcontact erg belangrijk en interessant. In mijn wekelijkse rondje reclameborden plaatsen, kom ik geregeld bij klanten over de vloer en zie ik hoe verheugd en opgewekt zij zijn over hun zonnepanelen. Het concreet monitoren wat de zonnepanelen opwekken op de app bijvoorbeeld is een mooie manier voor de klant om te zien wat de panelen per dag, week of maand opleveren. Dit geeft inzicht wat de zonnepanelen voor je doen, en maakt het concreet.  

Ik ben iemand die graag beweegt. Ik fitness wekelijks en probeer jaarlijks minstens één obstaclerun te doen, denk aan de vikingrun. Samen de obstakels overwinnen en finishen, dat is een prachtige prestatie en geeft een goed gevoel.  

Ik geniet verder van de natuur. Ik heb daarom ook een voorliefde voor documentaires die gaan over onze planeet, denk aan planet earth of our planet. Ik vind het prachtig om te zien hoe onze planeet werkt en wat voor soort dieren er nog op onze aarde leven. Samen met mijn vrouw, Joëlle, probeer ik bewuste keuzes te maken qua voeding, vakantie en aankopen die het milieu kunnen belasten. Hiermee proberen wij deel van de oplossing te zijn van het klimaatprobleem. 

Mijn favoriete artikelen

Meer Berichten Laden