Gratis advies bij u thuis

1.500+ installaties regio Ede

99% beveelt ons aan

Eigen kenniscentrum

Ons enthousiaste team

We staan graag voor u klaar

Alles op groen is een groeiend bedrijf met enthousiasme voor duurzaamheid en passie voor mensen. Het hele team doet zijn best voor u. Met plezier, gedrevenheid en een steeds groter wordende kennis helpen zij u graag. Wij gaan er met elkaar voor om u meer dan tevreden te maken. Wij willen dat u fan van ons wordt.

Deel uitmaken van ons enthousiaste team? Klik hier voor onze vacatures.

Wilco
Wilco
Ik ben enthousiast, gedreven en positief. Ik zie altijd kansen, het glas is bij mij altijd halfvol. Ik ben getrouwd met Nienke, met wie ik 4 jongens heb, tussen de 18 en 7 jaar oud. Met mijn 45 jaar heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het bedrijfsleven vooral in FMCC (fast moving consumer goods.) Ik heb bij fabrikanten gewerkt in marketing, sales en export functies. Ik geniet ervan om als ondernemer te bouwen aan een mooi, eerlijk bedrijf met een sterk team waarin de klant centraal staat.
Gert-Jan
Gert-Jan
Al vanaf de start ben ik bij Alles op Groen betrokken. Mijn rol is die van senior adviseur. Naast het ‘gewone’ advieswerk train en coach ik de nieuwe adviseurs. Daarnaast ben ik veel bezig met nieuwe producten. Met name warmtepompen. Ik ben getrouwd met Marianne en samen proberen we elke maand één ding in ons leven te verduurzamen. Op die manier is duurzaamheid prima te doen en veranderd ons leven stukje bij beetje.

In het weekend klus ik regelmatig aan mijn huis. Dit is een huis uit 1966 dat ondertussen bijna helemaal energie-neutraal is. Door deze hobby leer ik veel. Deze kennis kan ik in het werk goed gebruiken.

Je zou bijna zeggen dat heel mijn leven om duurzaamheid draait. Dat is ook wel een beetje zo. Ik hou ook van hardlopen. Dit jaar staat er voor het eerst een marathon op het programma.

Hans
Hans
Achter de schermen mag ik het werk van mijn collega’s voorbereiden, zodat zij onze klanten van een op maat gemaakt advies kunnen voorzien. Daarnaast onderhoud ik het contact met onze klanten en de installateurs zodat de zonnepanelen worden geïnstalleerd.
Ik geniet ervan om te zorgen dat alles goed verloopt, zodat we samen met onze klanten de wereld op een leuke manier groener en duurzamer maken.
In mijn vrije tijd ontspan ik door te squashen, hard te lopen en door tijd met mijn vrouw, vrienden en familie door te brengen onder het genot van een lekkere bak koffie of een zelf gebrouwen biertje.
Marcel
Marcel
Het ondernemen zit in mijn bloed. Zoals veel van mijn leeftijdsgenoten begon het ondernemen in de ICT. Van daaruit ben ik een groothandel begonnen in winkelinrichting, reclame middelen en display systemen. Shophouse bestaat nu ruim 15 jaar en is een stabiele organisatie met een stabiele omzet. Door de jaren heen is verduurzamen steeds belangrijker voor mij geworden. Zo ben ik actief betrokken bij de ontwikkeling van het Boddegat. In dit project gaat ecologisch bouwen samen gaat met duurzaam leven en sociale betrokkenheid. Naast het ondernemen hou ik voldoende tijd over voor mijn vrouw en 3 kinderen. Pas na mijn 40e heb ik het hardlopen ontdekt, in de Veluwse bossen maak ik mijn hoofd leeg en doe ik inspiratie op.
Ruben
Ruben
Duurzamer leven, meer besparen. In dit credo van Alles op Groen herken ik mijzelf al een leven lang. Als jongste telg uit een calvinistisch nest in Friesland, kreeg ik deze principes met de paplepel ingegoten. Daardoor is de vraag hoe je met de natuur omgaat, al van jongs af aan, een belangrijk thema voor mij. Sinds mijn vijfde ben ik bijvoorbeeld vegetariër (hoewel dit volstrekt los stond van duurzaamheidsoverwegingen – ik vond het vooral zielig voor de diertjes). Deze mentaliteit, die zich het beste laat associëren met geitenwollen sokken, zette zich voort in mijn studie filosofie. Daar dacht ik na over de zin van het, en nader bepaald, de zin van mijn leven. Ik ontdekte daar dat ik graag op een concrete wijze een bijdrage wil leveren aan de wereld. Het is mijn inzet om deze, voor zover ik daar invloed op heb, net ietsje beter achter te laten dan voor mijn bestaan. Ik probeer, als adviseur bij Alles op Groen, bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ik begrijp dat ik zo wel als een ongelooflijke softie over moet komen. Ik vrees dan ook dat het meest mannelijke aan mij mijn vrouw is. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn stoere chick Sarah, en voornemens dit nog een leven lang vol te houden.
Rebecca
Rebecca
Sinds een half jaar ben ik als medewerker binnendienst deel van het team van Alles op Groen.
Hans en ik zorgen er samen voor dat het werk achter de schermen vlot verloopt. Daarnaast vind ik het erg leuk om betrokken te zijn bij het uitbouwen van het nazorgtraject voor onze klanten.

Sinds een aantal jaren wonen we in een huis zonder gas en hebben we een warmtepomp. We genieten enorm van de warmte en de koeling die dit geeft in huis. Voor ons was het allemaal erg nieuw en onbekend hoe een warmtepomp werkte. Gaandeweg hebben we ontdekt hoeveel wooncomfort het ons geeft. Steeds meer ben ik me bewust geworden dat gas-loos wonen geen hobbel hoeft te zijn en dat het onbekende ook onbemind maakt.
Ons team zet zich in om die hobbels weg te halen door de juiste adviezen en informatie te geven, ik vind het ontzettend gaaf dat ik daar deel van mag zijn.

Naast het werken bij Alles op Groen vind het ik het heerlijk om thuis bij ons gezin te zijn en om ervoor te zorgen dat ook daar alles goed loopt.
Gezelligheid en creativiteit zijn twee woorden die echt bij mij passen, ik hou van bakken, handletteren maar zeker ook van koffiedates met vriendinnen.

Robbert
Robbert
Met mijn passie om bewust van de natuur te genieten en duurzaam om te gaan met onze mooie en kostbare wereld, ben ik als klant bij Alle op Groen gekomen.
Ik ben een buitenmens en heb als grote hobby mountainbiken. ik geef daar invulling aan door mountainbike-clinics aan alle niveaus te geven. Dit doe ik vanuit de groene stad Nijmegen, waar ik sinds 2 jaar mijn thuis heb gevonden. Hier kom ik volledig tot rust.
Omdat ik een heel positief gevoel bij Alles op Groen had en ik graag wil bijdragen aan verduurzaming, ben ik als adviseur begonnen. Vanwege mijn ervaring bij verschillende bedrijven in Ierland, Engeland en Duitsland past deze functie heel goed bij mij. Het is erg leuk om adviseur te zijn. Je ontmoet veel verschillende mensen en elk gesprek is anders. Daarbij ben ik erg gemotiveerd om mensen een passend advies te geven. Alles op Groen is als duurzame onderneming anders dan anderen. Daar bouw ik graag aan mee. Hierbij wil Ik mijzelf zijn en een eerlijk advies geven. Met deze duurzame strategie creëren wij als jonge onderneming een mooie basis voor de nieuwe economie en een betere toekomst.
Maarten
Maarten
Een baan waarbij veel van mijn idealen samenkomen, wat wil je nog meer? Privé houd ik me vanaf mijn studententijd al bezig met energie besparen, duurzaamheid, biologisch en fair trade. Sinds 2009 doe ik dit met Joanne, mijn vrouw (wat zich uit in een trouwring van Oro Verde – groen(!) goud). Samen proberen we onze mondiale voetafdruk zo klein mogelijk te houden, zodat onze drie kinderen later ook nog in een leefbare wereld kunnen leven.

Nu kan ik dit grotendeels ook in mijn werk uitdragen. Als adviseur help ik u graag verder uw huis te vergroenen. Het persoonlijke contact staat voor mij daarbij centraal. Daarom kom ik graag, waar mogelijk op de fiets, bij u thuis voor een open en eerlijk advies. Hierbij kan ik mijn opgedane ervaringen op financiële administraties, een opleiding Communicatie en een opleiding tot makelaar goed inzetten. Daarnaast zie ik altijd mogelijkheden en oplossingen en denk ik graag met u mee!