Wat wij u bieden

Uw bijdrage aan een beter milieu

We willen u oplossingen aanbieden om duurzamer te leven. Onze aanpak is dan ook dat we bij u langs komen om zo goed mogelijk bij uw wensen en situatie aan te sluiten. Wij richten ons op het verlagen van uw stroomverbruik met zonnen-energie en uw gasverbruik met warmtepompen. Voor het restverbruik bieden wij 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas.

Wij willen niet zomaar een bedrijf zijn dat zoveel mogelijk snel wil verkopen.Voor ons is alles wat wij doen ondergeschikt aan ons missie: Een energie-neutrale wereld. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te bereiken. Wij stellen hoge eisen aan onszelf. Wat wij doen, doen we goed en liefst iedere dag beter.

Bekijk zonnepanelen
Bekijk warmtepompen

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs bekijken uw de geschiktheid van uw woning. Voor zonnepanelen maken we een legplan voor uw woning.  Voor de warmtepomp bespreken we de kernmerken van uw woning zoals isolatiewaarde. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel u kunt besparen en wat de investering voor uw wordt.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen

Gratis persoonlijk adviesgesprek

Bent u ook enthousiast over de mogelijkheden van zonne-energie? Een van onze adviseurs komt graag, gratis en vrijblijvend bij u langs. Tijdens het kennismakingsgesprek zal onze adviseur u uitleg geven over de mogelijkheden voor uw situatie.

Heeft u vragen? Ook hiervoor is alle ruimte tijdens het vrijblijvende adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u eens nader doorpraten over zonnepanelen en de mogelijkheden op uw woning? Onze adviseurs maken een legplan voor uw woning op basis van de meest recente luchtfoto. Zo kunnen we een goed schatten hoeveel energie uw dak zou kunnen opleveren en hoeveel het zou gaan kosten.

Plan een afspraak
Over Alles op Groen