Nieuwste producten - Alles Groen
16921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Ons aanbod.

Onze focus mag dan op zonne-energie liggen. We zitten niet stil bij Alles op Groen. Zo adviseren wij bedrijven die energie-neutraal willen worden. Verder zijn we bezig met de ontwikkeling van een app. Ook staan we te popelen om andere producten aan ons aanbod toe te voegen. We willen vooral ook oplossingen gaan toevoegen waarmee het verbruik van gas in uw woning daalt.

We zijn dus niet zomaar een bedrijf dat zonnepanelen aanbiedt. Voor ons is alles wat wij doen ondergeschikt aan ons missie: Een energie-neutrale wereld. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te bereiken. Wij stellen hoge eisen aan onszelf. Wat wij doen, doen we goed.

Goedkoop en snel terugverdiend?

Blauwe panelen met een lager vermogen per zonnepaneel. Hierdoor is de prijs een stuk lager en de terugverdientijd korter. Wij zorgen voor een passende omvormer.

Mooie panelen met een hoge opbrengst?

Een volledig zwart zonnepaneel met bovengemiddelde opbrengst voor een prima prijs. De omvormer is degelijk en heeft een goede garantie.

De nieuwste techniek?

De nieuwste panelen, met de hoogste opbrengst, eventueel in combinatie met optimizers. Met een bovengemiddelde Duitse kwaliteit omvormer.