Het team - Alles Groen
17093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Wie wij zijn.

Wilco

Ik ben enthousiast, gedreven en positief. Ik zie altijd kansen, het glas is bij mij altijd halfvol. Ik ben getrouwd met Nienke, met wie ik 4 jongens heb, tussen de 18 en 7 jaar oud. Met mijn 45 jaar heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het bedrijfsleven vooral in FMCC (fast moving consumer goods.) Ik heb bij fabrikanten gewerkt in marketing, sales en export functies. Ik geniet ervan om als ondernemer te bouwen aan een mooi, eerlijk bedrijf met een sterk team waarin de klant centraal staat.

Gert-Jan

Als bedrijfskundige ben ik bedreven in organisatorische processen. Bij wat ik doe heb ik behoefte aan een ‘hoger’ doel.  Mijn achtergrond is in bedrijfskunde en ontwikkelingseconomie. Door ‘toeval’ ben ik in de pv-branche (zonne-energie) terecht gekomen. Als engineer heb ik honderden daken bekeken en ontworpen. Mijn droom is een toekomst met 10 miljard mensen op aarde, zonder armoede en met een energie-neutrale levenswijze. Hiervoor moet heel wat gebeuren. Hiervoor zullen technologie, ondernemerschap en gerechtigheid samen moeten komen. Ik geloof niet alleen dat dit kan, maar ik ben er ook heilig van overtuigd dat dit de toekomst is. Deze zomer ben ik getrouwd met Marianne. Zij daagt me uit om mijn dromen na te leven. Het is mede dankzij haar dat ik met Alles op Groen begonnen ben.

Hans

Achter de schermen mag ik het werk van mijn collega’s voorbereiden, zodat zij onze klanten van een op maat gemaakt advies kunnen voorzien. Daarnaast onderhoud ik het contact met onze klanten en de installateurs zodat de zonnepanelen worden geïnstalleerd.

Ik geniet ervan om te zorgen dat alles goed verloopt, zodat we samen met onze klanten de wereld op een leuke manier groener en duurzamer maken.

In mijn vrije tijd ontspan ik door te squashen, hard te lopen en door tijd met mijn vrouw, vrienden en familie door te brengen onder het genot van een lekkere bak koffie of een zelf gebrouwen biertje.

Marcel

Het ondernemen zit in mijn bloed. Zoals veel van mijn leeftijdsgenoten begon het ondernemen in de ICT. Van daaruit ben ik een groothandel begonnen in winkelinrichting, reclame middelen en display systemen. Shophouse bestaat nu ruim 15 jaar en is een stabiele organisatie met een stabiele omzet. Door de jaren heen is verduurzamen steeds belangrijker voor mij geworden. Zo ben ik actief betrokken bij de ontwikkeling van het Boddegat. In dit project gaat ecologisch bouwen samen gaat met duurzaam leven en sociale betrokkenheid. Naast het ondernemen hou ik voldoende tijd over voor mijn vrouw en 3 kinderen. Pas na mijn 40e heb ik het hardlopen ontdekt, in de Veluwse bossen maak ik mijn hoofd leeg en doe ik inspiratie op.

Ruben

Duurzamer leven, meer besparen. In dit credo van Alles op Groen herken ik mijzelf al een leven lang. Als jongste telg uit een calvinistisch nest in Friesland, kreeg ik deze principes met de paplepel ingegoten. Daardoor is de vraag hoe je met de natuur omgaat, al van jongs af aan, een belangrijk thema voor mij. Sinds mijn vijfde ben ik bijvoorbeeld vegetariër (hoewel dit volstrekt los stond van duurzaamheidsoverwegingen – ik vond het vooral zielig voor de diertjes). Deze mentaliteit, die zich het beste laat associëren met geitenwollen sokken, zette zich voort in mijn studie filosofie. Daar dacht ik na over de zin van het, en nader bepaald, de zin van mijn leven. Ik ontdekte daar dat ik graag op een concrete wijze een bijdrage wil leveren aan de wereld. Het is mijn inzet om deze, voor zover ik daar invloed op heb, net ietsje beter achter te laten dan voor mijn bestaan. Ik probeer, als adviseur bij Alles op Groen, bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ik begrijp dat ik zo wel als een ongelooflijke softie over moet komen. Ik vrees dan ook dat het meest mannelijke aan mij mijn vrouw is. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn stoere chick Sarah, en voornemens dit nog een leven lang vol te houden.

Fred

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in roestvast staal en aluminium. Ik hou van techniek en mijn werk beviel mij altijd goed. Toch knaagde het regelmatig dat het alleen om geld en klanten ging. Deze minder vergankelijke zaken als welzijn van mens en milieu kwamen niet of nauwelijks aan bod.

Alles Op Groen vertegenwoordigt voor mij een manier van zaken doen met het oog op een groenere toekomst, waar zowel de economisch handelende mens als het milieu beter van wordt.

Ik ben getrouwd met Maria en heb 2 dochters van 13 en 18 jaar oud. De ontspanning vind ik in motorrijden en wandelen in de bergen met mijn gezin.

Henk

Het adviseren zit gewoon in mijn genen met een ‘groen’ hart….Ik hou van contact met mensen. En om voor hen het beste te zoeken.

Ik ben jaren als bouwkundig adviseur werkzaam geweest, o.a. in de schade expertise bij grote bouwschade ’s. Van daaruit ben ik de financiële dienstverlening in gerold.

Milieu heb ik altijd belangrijk gevonden. Op vrij jonge leeftijd vroeg ik mij al af en verbaasde mij; waarom gebruiken we de natuurkrachten van uit de schepping niet veel meer? Zoals licht, water, wind en de zon met die enorme kracht…

Ja…. zo ben ik terecht gekomen bij: Alles op Groen.
En voel mij echt als een vis in het water!