Gas en stroom - Alles Groen
16885
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16885,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gas en stroom

 

Alles op Groen adviseert burgers en bedrijven hoe zij het pad richting duurzaamheid moeten belopen. Zo adviseren wij huishoudens hoe zij energie kunnen besparen en hoe zij hun eigen energie kunnen opwekken. Wij bieden naast zonnepanelen ook groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.

 

U kunt van ons duidelijke communicatie verwachten wat uw tarieven zijn  en wat uw maandbedrag wordt. Daarnaast zullen wij u altijd informeren vóór het einde van uw contract met nieuwe, scherpe markttarieven.

 

Als klant van Alles op Groen maakt u deel uit van de Alles op Groen community. Wij zullen u blijven helpen te verduurzamen door met tips en adviezen te komen. Hierdoor kunt u meer en meer besparen terwijl u ook steeds duurzamer gaat leven.

Stroom uit Nederland uit zon, wind of water

 

Veel groene stroom op de Nederlandse markt komt van Scandinavische waterkrachtcentrales. Deze centrales bestonden allang; een keuze voor deze stroom zorgt niet voor nieuwe investeringen in duurzame energiebronnen. Kies groene stroom van Nederlandse wind- of zonne-energie om bij te dragen aan een duurzamer wereld.

CO2 gecompenseerd gas

 

Gas is een fossiele brandstof en vervuilt daardoor het milieu. Alles op groen investeert in bescherming van het oerwoud, de longen van de aarde voor de waarde van uw CO2 belasting. Pará’s Portel municipality in Brazilie herbergt een van de meest diverse en rijke ecosystemen op aarde. Het project beschermt dit kwetsbare ecosysteem door het stoppen van ontbossing van CO2-dicht regenwoud terwijl beschadigde bossen de kans krijgen te herstellen.

 

Wees ook in uw gas verbruik duurzaam en kies gaf van Alles op Groen.

 

Wat wij uiteindelijk willen is dat u als klant enthousiast wordt voor Alles op Groen. U onze fan maken, daar doen wij het voor.