– Even Voorstellen – Maarten Versteeg

Over de komende periode laten we de gezichten van Alles op Groen zien. We presenteren met gepaste trots: Maarten Versteeg, adviseur.

“Een baan waarbij veel van mijn idealen samenkomen, wat wil je nog meer? Privé houd ik me vanaf mijn studententijd al bezig met duurzaamheid, biologisch en fair trade leven. Sinds 2009 doe ik dit met Joanne, mijn vrouw (wat zich uit in een trouwring van Oro Verde – groen(!) goud). Samen proberen we onze mondiale voetafdruk zo klein mogelijk te houden, zodat onze drie kinderen later ook nog in een leefbare wereld kunnen leven.
Nu kan ik dit grotendeels ook in mijn werk uitdragen. Als adviseur help ik je graag verder je huis te vergroenen. Waar mogelijk kom ik op de fiets bij je langs. Hierbij kan ik mijn opgedane ervaringen op financiële administraties, een opleiding Communicatie en een opleiding tot makelaar goed inzetten. Ik denk graag in kansen en mogelijkheden.”