Doet u ook mee aan de Duurzame Clubactie van voetbalvereniging DVSU?

Vergroenen is voor voetbalvereniging DVSU belangrijk. Eind 2020 is het clubgebouw van DVSU in samenwerking met Alles op Groen voorzien van dertig zonnepanelen. Ook zijn de lampen langs de velden 2 en 3 vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Nu wil DVSU clubleden aanmoedigen om ook duurzame keuzes te maken.

DVSU daagt alle leden uit om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Ook buren, familie en kennissen mogen uiteraard meedoen. Kiest u voor zonnepanelen van Alles op Groen, dan ontvangt de club 100 euro.

Zo sparen alle deelnemers samen voor de aankleding van de sportkantine. Denk aan nieuwe banken en tafeltjes voor op het balkon, een voetbaltafel of een heuse Wall of Fame.

Vraag een adviesgesprek aan

Laat uw gegevens hier achter om een afspraak in te plannen.


Voorwaarde om deel te nemen aan deze actie zijn de volgende:

  • U heeft in de afgelopen twee jaar nog niet eerder een advies bij Alles op Groen ingewonnen.
  • U bent eigenaar van een woonhuis binnen het werkgebied van Alles op Groen (Ede +65km).
  • U overweegt serieus te investeren in zonnepanelen.
  • U bent de Nederlandse of Engelse taal machtig.
0
Adviesgesprekken
0
Installaties
0
In de spaarpot

Onze klanten zijn opgewekt!

9

Uitstekend

Kennis, betrouwbaar en zeer klantgericht
- Ede

Alles op Groen straalt kennis van zaken en hart voor duurzaam uit.

Vakkundig, duidelijke communicatie, prettig in contact
- Amersfoort

vriendelijk en deskundig team

Mooie groep adviseurs; weten van wanten en willen de wereld groener achterlaten!
- Ede

Met Alles op Groen durfde ik het aan de stap naar zonnepanelen te zetten

Na lang wikken en wegen en meerdere gesprekken met Alles op Groen hebben wij in de zomer van 2021 besloten, mede na checken van opgegeven referenties, om de zonnepanelen door Alles op Groen te laten plaatsen. De installatie is goed verlopen, zeer klantvriendelijke installateurs, helaas bleek een dag na installatie dat één van de dertien omvormers niet functioneerde, deze is vervangen en daarna was alles werkend. Het is nu afwachten of de opbrengst wordt zoals in het voortraject is berekend. Leerpunten: altijd als klant mee blijven denken bij de installatie, hierdoor is ons geval voorkomen dat een bovengrondse kabel gelegd [...]
- Veenendaal

Prima advies en prima uitvoering

De advisering door de heer Kapteijn was uitermate deskundig, duidelijk en plezierig en niet opdringerig. 2 weken geleden werden de panelen door 3 hardwerkende en vriendelijke jongemannen geplaatst. Ze werkten snel en netjes en gaven ook goede uitleg over het systeem en de app. Ik zal Alles op groen zeker aanbevelen.
- Soest

Een club die niet alleen Groen levert, maar ook groene idealen heeft.

Het persoonlijk contact was heel plezierig, ik kreeg goede informatie en de vervolgstappen waren volledig volgens verwachting. Ik ben trots op mijn zonnepanelen!
- Bennekom

Alles goed en prettig geregeld

Zowel in het voortraject als tijdens de installatie was alles goed geregeld. Dankzij het goede advies nu toch zonnepanelen op een dak wat al door een aantal concurrenten als onbruikbaar was gekwalificeerd.
- Arnhem

Prima , maar had meer verwacht van de montage !

Zoals al gezegd prima! Had alleen naar aanleiding van mensen rondom ons ,die ook met alles op groen in zee zijn gegaan,goede berichten gehoord ook over de nette en vakkundige manier van werken ! Daar ik zelf ook in het klanten werk zit en kritisch ben , had ik daar wat meer van verwacht ! Electricien binnen in huis gooide al zn materiaal wn gereedschap in de woonkamer ging vervolgens in de hal aan het werk terwijl er een tussen deur zit ! Daar het niet lukte de gaten te boren Hoop stof in de woonkamer! [...]
- Ede

Goed

goed
- Leusden

Heldere afspraken, snelle installatie.

Er was veel op korte termijn mogelijk. De installatie ging snel en professioneel. Communicatie was helder.
- Leusden